צלעות כבש הוא אחד מחלקי הבשר המשובחים, רק שכדאי להכין אותם על האש, בתנור או על פלנצ'ה כדי ליהנות ממנו. הם טעימים גם ללא תיבול כלל.
רכיבים:
- 2 ק"ג צלעות כבש
- 1 לימון סחוט
- חצי כוס שמן זית
- 8 שיני שום כתושות
- כפית פלפל שחור גרוס
- חצי כפית פפריקה, עדיף מעושנת
אופן ההכנה:
- מערבבים בצלחת את כל הרכיבים פרט לצלעות.
- מסדרים את הצלעות בתבנית גדולה
- מכסים על הבשר עם המרינדה ומניחים בצד למשך שעה לספיגת טעמים.
- מחממים את הגריל לחום בינוני,
- צולים את הצלעות משני הצדדים עד שהשומן נשרף.
- מגישים מיד.