סלט טרי בצבעים יפיפיים שעושים טוב בחך ועל הנשמה. הסלט שישדרג את הצבעוניות של השולחן.
רכיבים:
- 3 מלפפונים טריים
- 10 צנוניות
- 5 עלי חסה
רכיבי הרוטב:
- 3 כפות שמן זית
- מיץ מחצי לימון
- רבע כפית צ'ילי גרוס
- 1 כף חמאת בוטנים – לא חובה
- 1 כף שומשום קלוי
- מלח
אופן ההכנה:
- שוטפים את הירקות ומיבשים.
- חותכים את המלפפונים והצנוניות לפרוסות דקיקות ומניחים בקערה.
- חותכים את החסה לרצועות ומעבירים לקערת הירקות.
- מערבים את רכיבי הרוטב ושומרים בצד.
- בצמוד להגשה: מערבבים את הרוטב יחד עם הירקות ומגישים מיד.