סלט ירוק-ורוד-לבן

סלט טרי בצבעים יפיפיים שעושים טוב בחך ועל הנשמה. הסלט שישדרג את הצבעוניות של השולחן.

רכיבים:
  • 3 מלפפונים טריים
  • 10 צנוניות
  • 5 עלי חסה
רכיבי הרוטב:
  • 3 כפות שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • רבע כפית צ'ילי גרוס
  • 1 כף חמאת בוטנים – לא חובה
  • 1 כף שומשום קלוי
  • מלח

אופן ההכנה:

  1. שוטפים את הירקות ומיבשים.
  2. חותכים את המלפפונים והצנוניות לפרוסות דקיקות ומניחים בקערה.
  3. חותכים את החסה לרצועות ומעבירים לקערת הירקות.
  4. מערבים את רכיבי הרוטב ושומרים בצד.
  5. בצמוד להגשה: מערבבים את הרוטב יחד עם הירקות ומגישים מיד.