סלט כרוב וגזר בארומת נענע

סלט כרוב וגזר עם ניחוח מופלא של נענע. מעולה כסלט לארוחה חגיגית או כמנה ראשונה בתוך גביעים אישיים.

רכיבים:
  • רבע ראש כרוב
  • 2 גזרים
  • רבע כוס שמן זית
  • מיץ מלימון שלם
  • 1 כף סילאן
  • 3 גבעולי נענע
  • מלח

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את הכרוב והגזר לג'וליאנים (גפרורים)
  2. קוצצים עלה נענע אחד ומוסיפים לירקות.
  3. בקערה קטנה מערבבים את השמן, הלימון, הסילאן והמלח.
  4. בצמוד להגשה: מערבבים את הרוטב עם הירקות הקצוצים, מעבירים לכלי הגשה, מעטרים בעלי נענע שלמים ומגישים לשולחן.