סירות אבוקדו

לפעמים רוצים לגוון במנת דג קלילה, מהירה ולא שגרתית. סירות האבוקדו עושות עבודה נפלאה והכי חשוב – קצרה ובריאה. 

רכיבים:

  • 3 אבוקדו בשלים, אך לא רכים מידי
  • 2 קופסאות טונה בשמן
  • 1 בצל סגול קטן
  • מיץ מחצי לימון
  • 3 שיני שום כתושות
  • רבע חבילת כוסברה (לא חובה)
  • פפריקה חריפה (לא חובה)
  • עגבניות שרי לקישוט 

אופן ההכנה

  1. מכינים את הסירות – מקלפים את האבוקדו, חותכים לחצי לאורך ומוציאים את הגרעין. 
  2. מסננים את הטונה מהשמות ומעבירים לקערה
  3. קוצצים את הבצל והכוסברה, מניחים בקערה
  4. מוסיפים מיץ לימון, פפריקה ושום כתוש
  5. מערבבים היטב, וממלאים את האבוקדו בטונה. 
  6. מקשטים עם חצאי או רבעי שרי על כל סירה