לפעמים רוצים לגוון במנת דג קלילה, מהירה ולא שגרתית. סירות האבוקדו עושות עבודה נפלאה והכי חשוב – קצרה ובריאה.
רכיבים:
- 3 אבוקדו בשלים, אך לא רכים מידי
- 2 קופסאות טונה בשמן
- 1 בצל סגול קטן
- מיץ מחצי לימון
- 3 שיני שום כתושות
- רבע חבילת כוסברה (לא חובה)
- פפריקה חריפה (לא חובה)
- עגבניות שרי לקישוט
אופן ההכנה
- מכינים את הסירות – מקלפים את האבוקדו, חותכים לחצי לאורך ומוציאים את הגרעין.
- מסננים את הטונה מהשמות ומעבירים לקערה
- קוצצים את הבצל והכוסברה, מניחים בקערה
- מוסיפים מיץ לימון, פפריקה ושום כתוש
- מערבבים היטב, וממלאים את האבוקדו בטונה.
- מקשטים עם חצאי או רבעי שרי על כל סירה