סלק צלוי

תוספת חדשנית ובריאה המצליחה לעשות קסמים ולגרום לסלק למצות את טעמו.

רכיבים:

  • 6 סלקים בינוניים
  • 1 כף דבש
  • 3 כפות סוכר
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל שחור

להגשה:

אופן ההכנה:

  1. שוטפים את הסלק, מקלפים וקוטמים את הקצוות.
  2. חותכים כל סלק לארבע או שמונה.
  3. מערבבים את שאר הרכיבים ומעסים בהם את הסלק.
  4. מניחים את הסלק בתבנית תנור מכוסה בנייר אפיה.
  5. אופים במשך שעה בחום בינוני-נמוך.
  6. להגשה: מסדרים בצלחת הגשה יפה לצד רבעי לימון ומפזרים מעט שברי פיצוחים.